Aanmelden 3e editie Maatschappelijke beursvloer nu mogelijk. Meld je hier aan!

, 18 juni 2018

Wat is een maatschappelijke beursvloer?
Het is een evenement waar maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar komen om ‘matches’ te sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties zijn op zoek naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van klussen. Precies dat wordt aangeboden door de bedrijven! een wederdienst maakt de match compleet. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Waarom als maatschappelijke organisatie mee doen?
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door kennis, spullen of helpende hand aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Schagen te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen.

Aangemelde organisaties: Gered Gereedschap, Midgard, Badmintonclub Schagen, Hospice, Dierenpark Schagerbrug, Behoud Korenmolen Zeeman, Zonnebloem Zuid Zijpe, Bloeiend Zijpe,

Waarom als bedrijf mee doen?
De beursvloer in Schagen is de gelegenheid om op een gemakkelijke manier iets te doen voor verenigingen en stichtingen uit de eigen gemeente. Door het grote aanbod kun je als ondernemer zelf de keuze maken wat goed bij jouw bedrijf past. Tevens is het een ideale gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten.

Aangemelde bedrijven: Rabobank, Unive Hollands Noorden, Bejo Zaden, Koninklijke Vezet, Frank Blom Hoveniers,  Schot groep (transport/infra), Van der Plas Sprouts,  Melusine Koning,  Guido de Wit advocaten, ZWI disposables, Zuurbier Voulon accountants, EBBloem&, EKV Exportondersteuning, EB Mediation en coaching

Alpha – Loet 13 – Schagen.
Donderdag 8 november aanstaande van 16 tot 18 uur.

Impressie 1e beursvloer

Impressie 2e beursvloer

 

Ben je erbij? Vul dan onderstaand formulier in: