De door de regering ingestelde maatregelen om het Corona virus te bestrijden hebben ons doen besluiten de geplande Beursvloer van de Schager Uitdaging, van donderdag 26 maart aanstaande, te verschuiven naar een later moment dit jaar. Zodra dat moment bekend is, zullen wij dat direct communiceren. Wij danken u voor uw begrip en hopen u te zien tijdens de Beursvloer 2020. Vraag en aanbod kunnen uiteraard nog steeds ingediend worden bij de Schager Uitdaging.

 

Op donderdag 26 maart 2020 van 16:00 tot 18:00 uur zal de 4de editie van de Beursvloer plaatsvinden in ALPHA te Schagen. U kunt zich vanaf nu aanmelden via info@schageruitdaging.nl. De komende periode zullen zowel de vragen als het aanbod gepubliceerd worden op onze Facebookpagina en zal er een overzicht geplaatst worden op deze pagina.

Eens per jaar organiseert de Schager Uitdaging een Beursvloer waar zowel bedrijven als verenigingen samengebracht worden om met elkaar kennis te maken en met gesloten beurs te handelen en een match te sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties die opzoek zijn naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van specifieke klussen kunnen tijdens de beurs contact leggen met bedrijven die graag verenigingen uit de eigen omgeving willen helpen of ondersteunen. Klik hier voor de digitale versie van de folder, met daarin aanvullende informatie.

Bedrijven 
Tijdens de Beursvloer hebben bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om middelen&materialen, kennis&kunde, hulp en/of klussen aan te bieden aan maatschappelijke organisaties uit de gemeente Schagen. Deze Beursvloer biedt bedrijven de gelegenheid om op een gemakkelijke manier iets te doen voor verenigingen en stichtingen uit de eigen omgeving. Door het grote aanbod kun je als ondernemer zelf de keuze maken wat goed bij jouw bedrijf past. Tevens is het een ideale gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten.

Maatschappelijke organisaties
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door een helpende hand, kennis of spullen aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Schagen te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen. Een wederdienst maakt de match compleet. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding, gratis toegangskaartjes voor een uitvoering/ optreden, les, deelname activiteit etc..

Aanmelden
Datum: donderdag 26 maart 2020
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: ALPHA, Loet 13 te Schagen
Aanmelden: info@schageruitdaging.nl
Tijdens de Beursvloer ontstaan natuurlijk de mooiste ideeën voor matches, toch ontvangen wij graag vooraf informatie van de maatschappelijke organisaties over de behoeftevragen en van de bedrijven over het mogelijke aanbod. Aanmelden kan door onderstaand de gegevens in te vullen óf uw naam, de naam van de stichting/vereniging of het bedrijf en informatie over vraag en/of aanbod te sturen naar: info@schageruitdaging.nl.

Aanmelden beursvloer

De eerste matches!
ALPHA Schagen, Koninklijke Vezet, Skager AC, Esdege-Reigersdaal en notaris Jeroen Meegdes
De eerste matches voor de Beursvloer zijn gemaakt. In verband met het grote succes van de Beursvloer 2018 heeft Nico Gründmann aangegeven dat het wederom bij Alpha in Schagen gehouden kan worden. Voor de eerste 50 partijen die een match weten te sluiten stelt Koninklijke Vezet een present beschikbaar. Skager AC, Esdege-Reigersdaal zorgt voor de versnaperingen tijdens de Beursvloer. Jeroen Meegdes zal de matches die tijdens de Beursvloer gesloten worden bekrachtigen als notaris. De Schager Uitdaging is alle bovenstaande partijen zeer dankbaar.

Een greep uit het aanbod van 2020!
Koninklijke Vezet heeft aangegeven verschillende materialen/spullen beschikbaar te stellen, waaronder laptops, desktops, monitoren, werkschoenen en divers meubilair (stoelen, tafel, bureau).
Omnyacc Schagen is ook aanwezig en biedt een scan aan van de financiële administratie en arbeids-juridisch en fiscaal advies.
Woonzorggroep Samen biedt aan om informatie/trainingen te geven over hoe om te gaan met klanten/bezoekers met een vorm van dementie.

Een greep uit de vragen van 2020!
Hospice Schagen is opzoek naar een bedrijf die stroom aan wil leggen in de nieuw te bouwen fietsenberging (en mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden) én naar een partij die enkele terrastegels achter de 5 appartementen kan leggen.
Boerderij- en rijtuigmuseum Vreeburg is opzoek naar vitrinekasten én naar het ontmoeten van maatschappelijk betrokken ondernemers die de organisatie eventueel verder kunnen helpen.
Humanitas is onder andere opzoek naar een ruimte voor bijeenkomsten, kinderboeken, trainingen en ondersteuning op het gebied van PR & Communicatie.
Stichting toneelgroep d@gh@p is opzoek naar bedrijven die een website kunnen bouwen, flyers willen maken of eventueel decorstukken kunnen lenen voor voorstellingen (zoals bijv. meubels). Als tegenprestatie stellen zij toegangskaartjes voor de huidige voorstelling “Herfst in Schagen” beschikbaar of zijn zij bereid korte stukken op locatie te komen spelen.
Het Gehandicapten Platform Schagen is bezig met de fondsenwerving voor elektrische strandrolstoelen en zoekt een bedrijf die het onderhoud zou kunnen doen. In ruil wil het platform het ganzenbordspel met de aanbiedende partij spelen.


Sinds 2016 heeft de Schager Uitdaging jaarlijks een Beursvloer georganiseerd. Tijdens de Beursvloer bieden maatschappelijk betrokken organisaties uit de gemeente Schagen materialen en diensten aan, aan maatschappelijke verenigingen. Onderstaand een impressie van de edities van 2016, 2017 en 2018.


Onderstaand treft u informatie over de editie van 2018.

Beursvloer 2018 groot succes

Op donderdag 8 november vond de derde editie van de Schager Beursvloer plaats. Een succesvolle editie met prachtige matches. In totaal zijn er 76 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 34.265,-.
In Alpha in Schagen werd voor de derde keer de Beursvloer georganiseerd. De beursvloer werd om 16.30 uur geopend door Gerard Joling. Tal van bedrijven boden goederen, diensten en kennis aan waar verenigingen gebruik van konden maken. Zo bood Vezet een aantal laptops en beeldschermen aan en konden verenigingen bij Schagen FM terecht voor gratis publiciteit. Er werd een uur lang flink gehandeld op de beursvloer.

 

Onderstaand een overzicht van de in 2018 aan de Beursvloer deelnemende (maatschappelijke) organisaties

Rabobank Kop Noord Holland hoort graag waar zij uw organisatie mee kunnen helpen. Dit kunnen helpende handen zijn, produkten of advies.
Omnyacc Kredo biedt haar expertise aan middels bv een financiele quickscan
Unive Hollands Noorden stelt haar expertise beschikbaar
Koninklijke Vezet biedt aan 2desktops, 7 laptops, 16 monitoren, 2 bureaus houten blad  200×100, 1 bureau houten blad  180×80, 1 bureau houten blad 160×80,1 bureau wit blad  120×80, 2 roldeurkasten halfhoog  120x46x70, 2 blauw zwarte stoelen, 2 hoge gasveer kruk trompetvoet, 7 rode stoelen, 2 waterkoelers eden / fles, 11 paar werkschoenen, 2 paar werk laarzen, stapel werkhandschoenen
Frank Blom Hoveniers wil graag in gesprek om te kijken waar zij iets kunnen betekenen vanuit hun bedrijf.
Van der Plas Sprouts
Melusine Koning Coaching biedt een dagdeel advies op het gebied van samenwerken en/of communiceren
Guido de Wit advocaten biedt haar expertise aan; heeft u behoefte aan een juridisch advies?
ZWI disposables geeft graag iets op het gebied van drinkbekertjes, roerstaafjes, (patat)bakjes, lepeltjes, servetten, zakjes, (hemd)tassen, afvalzakken, toiletpapier, handdoekjes, etc.
Zuurbier Voulon accountants heeft 3 bureaus beschikbaar ongeveer 214 cm x 94 cm. , en natuurlijk haar expertise
Bloem& gaat graag met je in gesprek.
EB Mediation en coaching biedt een gratis oriëntatiegesprek voor bemiddeling bij o.a. scheiden op de werkvloer in een organisatie of scheidingsprotocol opstellen voor scholen etc.
gemeente Schagen, gaat graag in gesprek
Druktemaker biedt graag marketing- communicatie advies aan, en een dagdeel zakelijke fotografie
Evize biedt een training van een uur aan m.b.t. sociale media, wat kan je er allemaal mee en hoe zou je het kunnen inzetten voor je vereniging of stichting.
Bejo Zaden biedt 5 zadenpakketen aan
Rodi Media biedt ruimte voor persberichten van maatschappelijke organisaties
Schot groep (transport/infra) biedt haar ondersteuning aan op gebied van grondwerkzaamheden zoals: drainage aanleggen, tuinpad opknappen etc
J.A.M. Pater Buro voor ontwerp en constructies biedt bouwkundig advies en advies op gebied van energiebesparing aan.
HOOM: Graag wil ik een organisatie helpen bij vraagstukken als; hoe kom ik aan voldoende vrijwilligers, sponsoren, etc.
Muziekpraktijk Karel Kok: biedt een workshop aan op gebied van vocale of muzikale vorm
Jolanda Jacobs fotografie maakt behalve onze foto’s ook nog matches op deze beurs.
De Ondernemerscentrale stelt de vergaderruimte of wellicht de centrale hal voor een evenement of symposium beschikbaar.
Schagen fm is er weer bij en kijkt waar zij kan helpen met pr
Atelier Da’Lin bied aan een leren 3-zits bankje, een electrisch kooktoestel (2 platen), creatieve brainstorm sessie: de “kunst” van het anders denken, op kunstzinnige wijze verfraaien van meubilair.
Lootsma Human Resources biedt een arbeidscontracten-scan aan.
Softs Nederland: 400m2 gratis zonnepanelen voor iedere maatschappelijke organisatie, die wil verduurzamen. Hiermee zorgen wij ervoor dat voor de organisatie € 100.000,- vrij komt aan budget door energiekostenbesparing, waar zij weer verder mee kunnen verduurzamen. We kijken in een vervolgafspraak of we de match daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Dit is afhankelijk van energieverbruik en dakoppervlakte. Er wordt alleen een inspanningsverplichting verwacht van de MO, geen financiële bijdrage.
Mulder Autoverhuur & Leasing biedt: 1 x gebruik VW Transporterbus tbv vervoer van spullen & 1x gebruik 9-persoonsbus voor 1 dag  (incl. verzekering en 100 km)
C-Designs wil graag  reclamebenodigdheden ontwerpen
AB Vakwerk biedt een dagdeel een vakkracht aan
Dewali Massage biedt ondersteuning aan bij het vinden van deze ontspanning.
Noordkop voor Elkaar is aanwezig voor elke organisatie die vragen heeft op het gebied van Vrijwilligerswerving.

 

ICT vanaf morgen vraagt oude ICT-apparatuur; dit wordt in hun eigen werkplaats weer up-to-date gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doel is 2-ledig: mensen aan het werk helpen en maatschappelijke organisaties voorzien van ICT-apparatuur
Zijper museum heeft behoefte aan advies over haar gevel.
Gered Gereedschap zoekt: Straalgrit voor het ontroesten van gereedschap & Hout om verzendkisten te maken
Badmintonclub Schagen
zoekt: Shuttles voor de vereniging, Kleding voor de competitie teams, promotie van onze badminton vereniging in de media, Beschikking stellen van prijzen t.b.v. het januari toernooi, Badminton rackets om aan nieuwe leden te geven ter promotie
Hospice
vraagt: Aanleg en leveren van een buitenlamp aansluiten en evt. leveren van 2uplights bij parkeerplaats
Werelddansfestival
zoekt: sponsor artikelen voor de internationale dansgroepen
Dierenpark Schagerbrug
zoekt: Een bedrijf wat gaten in een betonnen vijver kan maken zodat het regenwater wat er nu steeds op blijft staan beter kan weglopen.
Behoud Korenmolen Zeeman
staat aan de vooravond van het indienen van de definitieve plannen voor het te bouwen museum. Hiervoor zijn genoeg zaken nodig, ze hopen alvast de nodige contacten op de beurs op te doen.
Zonnebloem Zuid Zijpe,
Bloeiend Zijpe 
zoekt een molen voor ansichtkaarten. De verkoop van ansichtkaarten en petten te stimuleren in een maand tijd, ook daar kunnen we wel hulp bij gebruiken.,
Balletschool Schagen
is op zoek naar een neutralere vloer in onze kleedkamers, koffiekamer en kostuumruimte.
Wonen Plus Welzijn
kijkt welke matches zij kan maken.
Humanitas v
raagt: Wij willen graag een training volgen, een professionele teamfoto en flyers laten drukken.
Rode Kruis afd. Schagen
biedt:
– cursussen voor speciale doelgroepen
– hulpverlening bij evenementen
Het Rode Kruis zoekt: vrijwilligers voor evenementen en collectes & een “bedrijfs”ruimte
Woonzorggroep Samen zoekt: Ondersteuning bij uitjes met onze bewoners
st. Schagen Roemenië zoekt:  een opslagruimte b.v. ter grootte van een garagebox.
Spot 70 zoekt voor haar jubileumvoorstelling: drukwerk,  het maken van een teaser (korte promotiefilm),  een gezonde  snack voor onze bezoekers.
Esdege-Reigersdaal zoekt voor haar locatie Warmenhuizen iemand die een logo wil ontwerpen.
Het bos der Omarming zoekt voor haar 1e aanplantdag: 50 scheppen, catering 24-11-18 voor ca. 100 personen, muzikale ondersteuning op de plantdag, jonge bomen, 9 grote keien, transport keien naar plantplek
Buurtgezinnen wil haar bekendheid vergroten
Sportservice Schagen
zoekt laptop(s),  Fietsen (2) om naar afspraken in de buurt te gaan,  Bakfiets om te gebruiken bij activiteiten in de buurt, Ladeblokken,  Bureaus (wit)
Obs De Zwerm
gaat in maart 2019 met het thema ‘de duurzame stad’ aan de slag. Tijdens dit thema komen de verschillende vormen van duurzaamheid aan de orde (duurzame energie, recycling, etc). Om dit te realiseren zijn we op zoek naar bedrijven die hier een bijdrage aan kunnen zijn in de vorm van kennis, gastlessen, materialen of middelen.
Scouting Aquarius gaat nieuw clubhuis bouwen en kan hier wel hulp bij gebruiken.
La Scala Nobile
komt voor de 3e maal en kijkt wat zij gaat matchen
project Kunsthal Schagen komt graag contacten leggen met andere maatschappelijk betrokken bedrijven.
St. Babyspullen zoekt  sportshirts voor onze sportieve vrijwilligers, bouwmaterialen voor onze (houten) stellages die wij willen laten bouwen voor onze productielijn,  wij zoeken altijd teams die ons voor een dagdeel willen helpen.
Museum Vreeburg is op zoek naar een beamer
Noordkop voor Elkaar is aanwezig voor elke organisatie die vragen heeft op het gebied van Vrijwilligerswerving.
Basisschool Het Zwanenest is op zoek naar meubilair en fotografie.
Roeivereniging De Kop zoekt klussers die werkzaamheden in het clubgebouw kunnen uitvoeren.

Aanmelden beursvloer